Presentació

Especialitzada en psicologia, autoajuda, espiritualitat, salut y teràpies alternatives, Zarana Agència Literària és un punt de trobada per professionals d'aquestes àrees que desitgen fer arribar la seva experiència i el seu missatge al públic general mitjançant els seus llibres.

Assessorament professional

Els serveis de la nostra agència agrupen dues àrees fonamentals: l'assessorament editorial i la representació literària.

El nostre objectiu és posar a disposició dels experts una plataforma integral de serveis d'assessorament i representació literària, així com constituïr un punt de referència per les editorials especialitzades.

L'agent

Amb més de 20 anys d'experiència en l'edició de llibres de salut, psicologia i teràpies alternatives, Marta Sevilla està actualment dedicada a l'assessorament de professionals especialitzats en aquestes àrees que desitgen fer arribar la seva experiència i el seu missatge a alumnes, clients o el públic general.

És Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona y màster en Nutrición y Dietética Aplicada. També ha cursat estudis de psicologia. Formada en Teràpia Gestalt i Anàlisi Transaccional. Viu a Badalona amb la seva família: Jordi, Sara i Bernat.

© Zarana 2010 · Agència literària · Avís legal · Contacte || by {ti}