Eduardo Jáuregui

Eduardo Jáuregui és professor de Psicologia del Departament de Business and Social Sciences de Saint Louis University (campus de Madrid) i Doctor en Ciències Polítiques i Socials.

Especialitzat en el riure, l'humor i la psicologia positiva, va fundar el 2004 la consultora de formació Humor Positivo, una empresa amb clients com IKEA, La Caixa, DaimlerChrysler i Endesa.

És autor dels llibres Juicio a los Humanos (RBA, 2006), El sentido del humor: manual de instrucciones (RBA, 2007), Alta Diversión (Alienta, 2008) i Amor y Humor (RBA, 2009), a més del guió de Blanco o negro, un cortometratge guanyador del Premi Goya.

Eduardo ha publicat més de 60 articles a revistes acadèmiques i mitjans com El Mundo, Mente Sana i Emprendedores, y és conferenciant habitual a fòrums nacionals i internacionals.

Es a més un dels especialistes més demandats a mitjans de comunicació per tractar temes relacionats amb el riure i l'humor, entrevistat per mitjans com la contraportada de La Vanguardia, el telediari de TVE-1, CNN+, la secció de Negocis d'El País, el diari Expansión, La Gaceta de los Negocios, la revista La Clave, l'espai Hoy por Hoy de la Ser i el late-night d'Andreu Buenafuente.

De gran vol ser astronauta.


 

Llibres publicats

© Zarana 2010 · Agència literària · Avís legal · Contacte || by {ti}