Ferran Ramon-Cortés

Ferran Ramon-Cortés (Barcelona, 1962) és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per ESADE. Va començar la seva carrera professional al camp del marketing, i aviat es va reorientar cap a la comunicació. Va treballar durant dinou anys a una multinacional de publicitat, ocupant diferents càrrecs, fins que el gener de 2008 va decidir donar un gir a la seva vida professional: es va incorporar a una agència local, PARADIGMA FCM, i va fundar el seu propi institut de formació en comunicació personal.

Actualment compagina la seva feina de consultor a PARADIGMA FCM amb el treball de formació, realitzant cursos i seminaris a empreses, institucions i organitzacions. Desenvolupa una tasca acadèmica com a professor convidat a diferents universitats: URLL, UB, UAB, UN, UdG, UOC i ESADE.

Fa deu anys va iniciar l'estudi de la comunicació personal que actualment és el seu camp d'especialització i que el va portar a escriure el seu primer llibre, L'illa dels 5 fars, publicat el 2005 per Integral (RBA). Posteriorment ha publicat Quadern de bitàcola, Virus, Converses amb Max i El premi. Col·labora habitualment amb diferents mitjans de comunicació (L'ofici de viure a Catalunya Ràdio i Via Lliure a RAC1) i escriu junt a d'altres col·laborados al suplement setmanal del diari El País. És autor de la secció "Comunicarse" de la revista Mente Sana des de la seva creació.

Llibres publicats

© Zarana 2010 · Agència literària · Avís legal · Contacte || by {ti}