Fady Bujana

Fady Bujana va néixer a una terra molt bella però plena de violència, el Líban. Quan era un jove arquitecte a Beirut, estava dissenyant la casa de l'ambaixador d'Espanya quan aquest va ser mortalment ferit en un bombardeig. Relacionar-se durant anys amb la mort li va donar una perspectiva única sobre la vida: sobreviure no és viure, i sense passió i inspiració no hi ha vida.

Més tard, una sèrie de sincronicitats li van portar a fer un MBA a IESE, a cavall entre el campus de la Universitat de Navarra a Barcelona i el de la Universitat de Califòrnia a Berkeley. Així es va convertir en executiu internacional, arribant a tenir diversos llocs de responsabilitat a multinacionals. Això si, sempre a cavall entre diversos països i confrontat amb diverses cultures.

Un dia, quan va ser anomenat director de divisió a una multinacional, va tenir una inspiració i va decidir marcar una nova directriu al seu equip: "La por s'ha acabat. A partir d'avui ja no "vendrem" ni pensarem en la competència: servim, amb passió i compassió. Si ells tenen ganes de guanyar, que guanyin!" Resultat: el seu equip es va entregar i la seva divisó va saltar de pèrdues a guanys en plena crisi econòmica.

Anys més tard es va convertir en empresari, arribant a tenir vuit restaurants a la ciutat de Barcelona, alguns d'ells premiats.

Tot això forma part de l'escolarització que el va preparar per exercir la seva professió actual: coach d'inspiració. Era evident que havia de reinventar-se vàries vegades abans de poder inspirar i ajudar als altres en el seu procès de canvi. El seu treball ara és "treure el fre" i ajudar als seus clients a deixar de viure i treballar des de la por per passar a viure i treballar des de la inspiració. (Viure inspirat és viure "des de l'esperit"). Aques és el seu perquè. El "com" apareix dia a dia amb cada persona. Visita TagInspiration.com (#Inspiration) per a saber més..

És coach, conferenciant i autor de diversos llibres, alguns en procès de publicació i d'altres ja publicats com Licencia para vivir (Integral 2009), Caracoles tántricos (Océano 2013) i d'altres també com a coautor. Escriu sobre temes de lideratge i creixement personal en el context del treball i la parella.

Dona conferències i col·labora habitualment amb mitjans de comunicació.

Ha estat format en Intervenció Estratègica per Tony Robbins (una de les 50 autoritats mundials sobre lideratge i empresa) i Cloe Madanes (una de les terapeutes familiars més importants del món).

També és Master en Economia i Direcció d'Empreses (MBA) per IESE a Barcelona, Coach Professional Certificat per la International Coaching Academy (CPCP) i Llicenciat en Arquitectura (B. Arch.) per la Universitat Americana de Beirut.

Parla amb fluïdesa quatre idiomes i pot treballar sense problemes en espanyol, anglès, francès o àrab. 

© Zarana 2010 · Agència literària · Avís legal · Contacte || by {ti}