Marta Ligioiz

Marta Ligioiz (Sevilla, 1956) és llicenciada en Medicina i Cirurgia, especialitzada en neurobiologia del comportament. Autora de Curso de vuelo para constructores de sueños, La invitación (publicats per Integral) i Descubrir la neurodidáctica (UOC), aquest últim junt a Anna Forés. Forma parte del grup d'estudi de malalties psicosomàtiques del Col·legi de Metges de Sevilla.
 
Master Europeu en Neurociències. Actualment treballa a diverses insitucions sanitàries. A l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla porta a terme un procès continuat de formació pel personal sanitari en habilitats terapèutiques (inteligència emocional, neurobiologia del comportament i tècniques per millorar els tractaments i la qualitat assistencial), per a totes les categories professionals i unitats de l'hospital.
 
La seva formació s'obre envers un ventall tant mèdic com sociològic, antropològic i psicològic, tot allò que aprofundeixi als aspectes i capacitats humanes i que pugui aportar una visió de conjunt sobre totes les possibilitats de l'èsser humà.
 
 

 

© Zarana 2010 · Agència literària · Avís legal · Contacte || by {ti}