Ama, perdona y olvida

Les teves relacions de parella sempre fracassen?

Tens relacions complicades?

No pots oblidar la teva ex parella?

T'aferres a una relació?

Et sents trist, enfadat, frustrat o irritat?

T'has preguntat perquè?

En aquest llibre, Esther Varas ens mostra el camí per afrontar les nostres frustracions i superar els fracassos sentimentals; amb ella aconseguirem la sanació espiritual, aprendrem a estimar-nos a nosaltres mateixos i obrir el nostre cor per estimar novament. L'objectiu és buscar el nostre equilibri interior: perdonar i perdonar-nos, estimar i estimar-nos, per poder compartir la vida amb algú altre. Per aconseguir això, l'autora reuneix els coneixements de diverses filosofies orientales i occidentals. A més, ens ofereix diferents tècniques de relaxació i reflexions per curar les nostres ferides.

 

En este libro, Esther Varas nos muestra el camino para enfrentar nuestras frustraciones y superar los fracasos sentimentales; junto a ella logramos la sanación espiritual,
aprendemos a amarnos y abrimos nuestro corazón para amar de nuevo. El objetivo es buscar nuestro equilibrio interior: perdonar y perdonarnos, amar y amarnos, para poder compartir la vida con alguien más. Con el fin de lograr esto, la autora reúne los conocimientos de varias filosofías tanto orientales como occidentales. Además, nos brinda diferentes técnicas de relajación así como reflexiones para sanar nuestras heridas.

Edicions internacionals

Drets mundials en llèngua espanyola: Ediciones B de México

© Zarana 2010 · Agència literària · Avís legal · Contacte || by {ti}