El cultivo ecológico del cannabis

Li podem dir cànem, marihuana, ganja, bhang, mota i de moltes més maneres. El cannabis ha acompanyat la humanitat des de fa milers d'anys. Probablement, els primers èssers humans que practicaven l'agricultura ja sembraven cànem, i des d'aleshores grangers i pagesos d'arreu del món ho han continuat fent. De la planta del cannabis s'obtenen més productes útils per l'èsser humà que de qualsevol altra planta conreada al planeta: oli, combustible, aliment, pintures, biomassa, medicaments... Inclús els primers pantalons texans estaven fets de les fibres d'aquest vegetal.


Plantar marihuana és fàcil, si se sap com fer-ho. Aquest llibre ressumeix de manera clara i pas a pas tots els aspectes que s'han de tenir en compte si volem conrear-la a l'interior com a l'exterior, per un ús particular. Fa un repàs de la biologia de la planta, ens explica com floreix, tècniques de reproducció, on aconseguir llavors, com utilitzar la planta per un ús medicinal, les seves propietats terapèutiques, els seus derivats o com combatre les plagues més comuns.

Una obra indispensable per a tots aquells que vulguin endinsar-se en els secrets del cultiu del cannabis de manera clara i senzilla.

Edicions internacionals

Drets mundials en llèngua castellana: Indicios (Urano)

© Zarana 2010 · Agència literària · Avís legal · Contacte || by {ti}